Slagterbesøg fra ZBC

Se billeder fra 8. klassernes sjove fagdage

Det almindelige skema blev tilsidesat for en stund, da skolen i starten af marts fik besøg af Zealand Business College.

Anledningen var forløbet "Halv Gris", hvor en underviser fra gourmetslagteruddannelsen troppede op med råvarer, opskrifter og en masse faglighed, der ihærdigt blev delt ud af over to fagdage.

Første dag gik med læren om fødevarekendskab, bæredygtighed og anatomi. Den efterfølgende dag stod i kokkereringens tegn, og det hele kulminerede med en stor fællesspisning for klassen, hvor de dejlige retter blev serveret - lidt smagsprøver til lærerne var der også plads til, og det klagede de ikke over.

Indskrivning

Bliv en del af et trygt og udviklende læringsmiljø.

SFO

Plads til fjolleri i trygge og udviklende rammer, hvor børnene igennem leg og samvær på tværs af klasser og alder har mulighed for at skabe venskaber for livet.

Klub

Mulighed for at styrke sociale relationer og tilknytning til kammerater gennem leg, spil og fællesskab, samtidigt med at børnene har indflydelse på Klubbens aktiviteter.

Ledige pigepladser i 0. klasse

Ring og hør mere...